Vår VD och grundare Andrea Regnander har fått det stora privilegiet att hålla en föreläsning på Fastighetsvärldens seminariedag Logistik & Fastigheter 2023 – årets stora mötesplats för logistikaktörer och fastighetsbransch!

Den 8 februari på Elite Stadshotellet i Eskilstuna kommer Andrea att bland annat ta upp detta intressanta och relevanta ämne:

Kris i fraktsystemet?

”Logistik och transporter är ekonomins blodomlopp. Sedan coronautbrottet har fraktsystemet sviktat och tidvis har det rått rent kaos. Och prövningarna fortsätter med krig och skenande kostnader. Hur mår fraktsystemet, vad kan man tro om framtiden och hur kan det påverka lönsamheten för logistikfastigheter?” – Fastighetsvärlden.se

Läs mer om detta spännande seminarium här.

  Om PLAR AB: Vi drivs av att få företag att aktivt ta valet att arbeta med logistik och dess flöden. Att få företag att sätta fokus på transporter och fraktupphandling. Vi arbetar för att göra logistiska flöden och analyser enkla att förstå, att skapa hållbara logistiklösningar som fungerar över tid, som dessutom ger besparingar på sista raden i resultaträkningen.

 

Senaste nytt

EU Mobility Packages

Har du koll på vad som gäller från den 21 februari 2022?    Då implementeras de sista delarna av...

läs mer

Fler nyheter från arkivet

EU Mobility Packages

EU Mobility Packages

Har du koll på vad som gäller från den 21 februari 2022?    Då implementeras de sista delarna av...

läs mer
ADBlue kris

ADBlue kris

Vad händer när man börjar prata om ett viktigt ämne och ett potentiell problem, som kan påverka...

läs mer
Ny hemsida till PLAR

Ny hemsida till PLAR

Här kan du läsa om våra tankar om frakter och logistiklösningar. Här beskriver vi den enkla metod...

läs mer