Vi är så glada att få berätta något, som vi vetat om ett tag – PLAR växer och blir fler. Möt vår nya kollega David Edlund.

 Pandemin har precis som för våra kunder, gett oss en hel del utmaningar men också insikter. Den största insikten var att vi insåg att vårt sätt att arbeta efterfrågas på långt fler företag än vad vi någonsin kunnat drömma om. Tack för förtroendet!

 Så, efter en tids övervägande fram och tillbaka så bestämde vi oss, att våga ta det där berömda steget att växa vidare. Efter att i flera år arbetat i samarbetsformer i olika konsultnätverk så kände vi att vi nu vill ta steget att också växa organiskt. Sagt och gjort. Där och då började jakten på att hitta någon som vi verkligen tror passar in i verksamheten, som har samma grundvärderingar om hur affärer och projekt ska drivas och som dessutom tillför något spännande till verksamheten.

 Det tror vi att vi har hittat i David.

 David har en stark bakgrund inom affärsutveckling, stora upphandlingar, projektledning och är en riktigt duktig förhandlare. Med sin ledarbakgrund har han också djup förståelse för hela affärsprocessen och ett otroligt kunnande inom många delar av ett företags verksamhet. Vi tror att det blir ett spännande tillskott i vårt fortsatta arbeta att jobba i team med att ta fram hållbara logistiklösningar för våra kunder.

 Men framför allt står han för samma värden som PLAR.

 Att det vi gör ska genomsyras av att ärlighet. Det vi gör ska hålla hög kvalitet, vara enkelt att förstå och med sunt förnuft. Att skapa logistiklösningar som är hållbara över tid, är alltid vårt mål. Och som dessutom ger besparing för kunden på sista raden i resultaträkningen.

 Så gör som flera av våra kunder – boka in dig för ett kostnadsfritt nulägesmöte. Det gör du enklast genom att följa länken här.

  Om PLAR AB: Vi drivs av att få företag att aktivt ta valet att arbeta med logistik och dess flöden. Att få företag att sätta fokus på transporter och fraktupphandling. Vi arbetar för att göra logistiska flöden och analyser enkla att förstå, att skapa hållbara logistiklösningar som fungerar över tid, som dessutom ger besparingar på sista raden i resultaträkningen.